Въпроси и отговори

Естествена ли е кожата?

Кожата на всички кожени продукти в МотоГотин е естествена. Вижте повече подробности в описанието на конкретния артикул. Повечето от кожите на Corelli MG са от едрозърнеста (най-високия клас кожа по здравина и водонепромокаемост) телешка кожа, която се счита за "Златен стандарт" в мото екипировките. Също предлагаме и екипи от биволска и козя кожа.

Реални ли са снимките на продуктите в сайта?

Всички продуктови снимки на Corelli MG са на реалните продукти, предлагани и описани в сайта. Получавате това, което виждате!

Имате ли физически магазин?

Имаме мострена зала в офиса ни в Студентски град в София. Екипите се съхраняват в логистичен център в България, който обслужва поръчките на Мотоготин с Еконт.

Мога ли да купя и лично да взема продукт от вас на място?

С предварителна заявка по телефон или имейл motogotin@gmail.com, може да вземете Вашата поръчка от офиса ни.

Протекторите включени ли са в цената на продукта?

Ако в описанието на продукта има протектори, то те са включени в цената.

Кой размер да избера?

Вземете мерките си, както е описано в "таблица с размери" в страницата на описанието на продукта и вижте, кой размер им съответства. Имайте предвид, че моторните якета и панталони са скроени така, че да прилепват по тялото повече от обикновените дрехи; при каране с висока скорост, широките дрехи често "хлопат" по тялото и създават дискомфорт.

Мога ли да заменя покупката си с друг продукт?

При получаване прегледайте и пробвайте. Например: Ако не желаете якето след проба, куриерът го връща, като доставката и връщането са за наша сметка. Ако желаете друго яке, просто направете нова поръчка и върнете по Еконт за наша сметка това, което не искате. Носен продукт не може да се замени за друг или за същия нов.

Как да върна покупката си?

Можете да върнете покупката си до две седмици след датата на доставката, ако продуктът не е носен. Транспортът за връщане е безплатен. Пратете продукта с Еконт за наша сметка на: Мотоготин, бул. Академик Стефан Младенов 54, София 1700. Ако сте платил(а) с кредитна или дебитна карта или по банков път, ще Ви върнем цялата сума по банков път или като кредит на картата Ви. Ако сте платил(а) с наложен платеж, моля пишете ни на motogotin@gmail.com името си и банковата Ви сметка, на която да върнем сумата.

Какво да направя, ако продуктът, който съм закупил(а) се повреди?

При неизправен елемент на продукта, свържете се с нас. Ако продуктът е с "доживотна гаранция" на Corelli MG, просто следвайте инструкциите в описанието на гаранцията или ни пишете на motogotin@gmail.com.

Какво означава "СЕ протектори"?

"СЕ" е краткото название на "СЕ сертифициран". CE (Conformité Européene) е европейски стандарт, който сертифицира защитно оборудване, включително екипировка за мотоциклети, като якета, панталони, ботуши, ръкавици и брони. Оценката CE показва, че продуктът отговаря на конкретни стандарти за безопасност. Всички протектори на Corelli MG са СЕ сертифицирани.

С какво се отличават екипите на Corelli MG?

Екипите на Corelli MG се славят с безкомпромисното си качество на изработка, функционалност и модна и артистична индивидуалност. Доживотната гаранция на голяма част от екипите Corelli MG е клетва на бранда за отговорност към своите клиенти.